Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου ή επιστροφής χρημάτων. Τυχόν μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες και την αρχική τους συσκευασία.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα κατά παραγγελία και για προϊόντα που έχουν την ένδειξη «ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ» στην περιγραφή τους. Επίσης δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε εκπτωτικά προϊόντα από χώρες εκτός Ε.Ε.

H εταιρεία Emmanouella’s διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς online καθώς και στις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

 • ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος.
 • ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ
  Το πιστωτικό υπόλοιπο πιστώνεται στον λογαριασμό σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 12 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
  Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα, λογαριασμό Paypal ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας.

 
ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επιστροφές από

Courier*

Έξοδα επιστροφής
Μη εκπτωτικά είδη

 

Έξοδα επιστροφής
Εκπτωτικά είδη

 

Ελλάδα

ACS

4€

4€

Ευρώπη (EE)

ACS

15€

15€

 Ευρώπη (εκτός ΕΕ)

ACS

15€

Δεν επιστρέφονται

Υπόλοιπος κόσμος

ACS

35€

Δεν επιστρέφονται

* Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται χρησιμοποιώντας την αναγραφόμενη εταιρεία courier και τον λογαριασμό μας.

 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Για να επιστρέψετε την αγορά σας, απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και βεβαιωθείτε ότι θα λάβουμε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

 • Αποστέλλετε email στοreturns@emmanouella’s με τίτλο “Αίτηση αλλαγής- επιστροφής προϊόντος” και τον κωδικό της παραγγελίας σας.
 • Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης του αιτήματός σας καθώς και οδηγίες για το πως να οργανώσετε την αποστολή της επιστροφής σας.
 • Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε την επιστροφής σας, θα λάβετε ένα email για την επιβεβαίωση της αλλαγής σας, του πιστωτικού υπολοίπου ή της επιστροφής χρημάτων.