Οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί:

 • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
  Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιούνται στην ασφαλή πλατφόρμα της Piraeus Bank που δέχεται VISA – MASTERCARD – MAESTRO – AMEX – DINERS. Η ιστοσελίδα Emmanouella’s δεν επεξεργάζεται ούτε αποθηκεύει οποιοδήποτε στοιχείο πιστωτικής κάρτας.
  VisaMaestroMastercardVbVMastercard SecureCode
 • PAYPAL
  Η ιστοσελίδα Emmanouella’s δέχεται πληρωμές μέσω PayPal λογαριασμούς και διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει τις παραγγελίες μόνο στην διεύθυνση που επιβεβαιώνεται από το λογαριασμό Paypal που έχει καταχωρηθεί.
 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
  Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι δωρεάν και διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα. Η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιείται (με μετρητά ή πιστωτική κάρτα) κατά τη στιγμή της παράδοσης από τον οδηγό courier. Βεβαιωθείτε ότι κάποιος θα είναι παρών μεταξύ 9:00 και 17:00 για να υπογράψει και να πληρώσει για την παράδοση.
 • ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
  Πληρωμές με έμβασμα γίνονται δεκτές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό: Τράπεζα:
  IBAN:
  SWIFT:
  Δικαιούχος:Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό του Emmanouella’s θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

Παρακαλείσθε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, σημειώστε ότι η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας στο info@emmanouellas.gr, για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.